Mød vores kandidater

Tom Arnt Thorup

Tom Arnt Thorup

Skoleleder

44 år, bor i Varde. Gift med Gitte og har 3 børn på 11, 10 og 7. Uddannet officer af reserven, læreruddannet samt en diplomuddannelse i ledelse. Arbejder som skoleleder i Ringkøbing-Skjern kommune.

Henrik Vej Kastrupsen

Henrik Vej Kastrupsen

Presseofficer, Hærens Kampskole

50 år, bor i Oksbøl med døtrene Signe på 9 og Nynne på 12. Er uddannet officer af linjen og er nu, efter 20 år i det private erhvervsliv, tilbage i forsvaret som presseofficer ved Hærens Kamp- og Ildstøttecenter i Oksbøl.

Niels Jørgen Nielsen

Niels Jørgen Nielsen

Næstformand i Lokallisten

66 år, bor i Ansager. 2 børn og 5 børnebørn. Niels Jørgen Nielsen er bankuddannet, forhenværende afdelingsleder og direktør. Stifter af Skovlund og Ansager Invest.

Søren Lyngesen

Søren Lyngesen

Lærer på URCR

51 år, bor i Henne. Gift og far til 4 børn. Uddannet agrarøkonom og sidenhen uddannet til lærer. Arbejder med voksenundervisning på Uddannelsescenter Ringkøbing.
Frank Harfot Kristiansen

Frank Harfot Kristiansen

Maskinsnedker

39 år, gift med Ditte og har to piger på henholdsvis 6 år og 6 måneder. Opvokset i Nordenskov og bor i Varde. Uddannet kontorassistent med speciale i offentlig administration. Har en lederuddannelse, og er snart maskinsnedker.

Philip Vossen

Philip Vossen

Fysioterapeut

46 år – far til Emma på 15 og Patrick på 13 år – bor i Gårde. Indehaver af Ansager Fysioterapi siden 2002. Tidligere  arbejdet som fysioterapeut i Holland, Tyskland og bl.a. Lyngby Boldklub. Uddannet Fysioterapeut og Akupunktør.

Lasse Rahbek Ottesen

Lasse Rahbek Ottesen

Tømrer

Uddannet tømrer, og er i gang med uddannelsen til produktionsteknolog. Bor i Ølgod med Helle, der læser til sygeplejerske, og sønnerne William og Felix på fem og otte år.

Share This